Пет причини да обичаш Taylor

new_moon-310-sxga

Номер 1: Тяло – Неговото изваяно тяло предизвиква голямо слюнкоотделяне ако го наблюдавате продължително време. Не се шегувам, пробвайте се колко ще издържите преди да започнат да ви текат лигите. 😀 Невероятното произведение на изкуството, познато още като тялото на Taylоr е чиста перфектност.

Номер 2: Усмивка -Taylor притежава усмивка, която би осветила всяка стая. Положителната му енергия повлиява на всеки в стаята и можете да усетите как минава през вас. Няма значение къде е – на снимачната площадка, с приятели или на червеният килим, Taylor винаги е засмян и учтив. Дори да му задават всеки път едни и същи въпроси, той се обръща с усмивка, която очарова репортерите.

Номер 3: Решителност -Когато работата му беше застрашена миналият декември, Teylor започна с фитнес за да докаже на скептиците, че може да заеме отново ролята си. След като качи 15  килограма в мускули, Lautner е вече сериозна конкуренция на сърцеразбивача Robert Pattinson. Волята и решителноста, която Taylor показа, трябва да бъдат силно възнаградени.

Номер 4: Увереност -Добре, Rob  може да е спиращ дъха красавец, но има нещо в увереността на Taylor, което го прави неустоимо секси. Винаги уверен, никога не отстъпва и при всяко предизвикателство дава 100% от себе си. Тази увереност го прави толкова магнетичен за момичетата, че кара милиони фенки да се двоумът между Тийм Едуард и Тийм Джейкъб.

Номер 5: Jacob Black – Всички бяхме запленени от страниците написани от Stephenie Meyer, но Taylor Lautner даде живот на екрана на обичаният ни върколак. На кастинга той е бил перфектен за Jacob, но също и химията между него и  Kristen Stewart е невероятна.

Източник и оригинал

Вашият коментар

Няма коментари.

Comments RSS

Вашият коментар